title
Hotel Puma
et hotel med historie.

En stor del af hotellet blev bygget i 1982 som præsteseminarium af den katolske kirke. Efter få år brugte kirken bygningerne til refugium, kortere seminarer og andre kirkelige begivenheder.

I 2011 overtog vi bygningerne, med drømmen om at etablere et moderne og attraktivt hotel i vores del af landet. Efter en lang forhandlingsproces, med håb og tålmodighed og troen på at vores drøm skulle blive virkelighed, tilbød en række investorer sig, og vi kunne realisere drømmen om det der i dag er Puma Resort Hotel.

Efter et år og 7 måneder med ombygning og tilbygning, stod hotellet færdigt, takket være effektive og professionelle lokale håndværkere. Vores mål har hele vejen igennem været, at give vores gæster fra ind- og udland den bedste service og oplevelse.

Hotellet står i dag med 27 værelser med plads til 98 gæster. Restauranten og festsalen kan betjene 150 personer. Derudover har vi et mindre konferencelokale med plads til 30 gæster.

Hotel Puma er omkranset af en smuk park, med plads til fysisk aktivitet eller en hyggelig picnic. Vi har etableret parken med omhu og plantet mere end 600 træer, der alle er naturlig hjemhørende i Paraguays natur.

Vi har egen generator på hotellet, i tilfælde af strømsvigt fra det nationale net.