title
Fest-, konference- og mødelokaler
Vi tager hånd om dig og dine vigtige begivenheder


På Hotel Puma står vi til rådighed for dig og dine vigtige begivenheder, uanset om det drejer sig om forretningsmøder, ferie eller fester.

Derfor bestræber vi os på at tilbyde det du ønsker og drømmer om for at skabe de bedste rammer til din særlige lejlighed. Så uanset om du skal afholde seminar, forretningsmøde, fejre bryllupsdag eller fødselsdag, står vi til rådighed med den bedste service og rammer det gør det til noget helt specielt.

Vi tilbyder tre fest/konference/mødelokaler, hvor du og dine gæster kan nyde hinandens selskab i rolige og private omgivelser.

Alle lokaler har aircondition, gratis WIFI og AV-udstyr. Ved særlige behov er du meget velkommen til at kontakte os så vi i fælleskab kan finde den bedste løsning.

• Det ene konferencelokale har plads til 30 siddende gæster. Fra det store vinduesparti er der smuk udsigt til hotellets park.

• Det andet lokale har plads til 105 siddende gæster. I tilknytning til dette lokale er der 3 separate toiletter.

• Det tredje lokale er hotellets restaurant, hvor der ligeledes er plads til 110 siddende gæster. Her er også stor afkølet buffet og alm restaurantservice.

• Skal du holde et endnu større arrangement, kan restauranten og det store konferencerum laves om til en stor sal, med plads til 200 siddende gæster.